Skip to content

De weg naar You Go Events

Als nieuwe organisatie binnen de evenementenbranche, is het natuurlijk goed om eerst even een kennis te maken met de eigenaar en organisator van You Go Events, Hugo Kraakman.

Kraakman is inmiddels 14 jaar werkzaam als organisator in de evenementenbranche waarin hij inmiddels ruim 600 muziekevenementen heeft georganiseerd op ruim 100 verschillende locaties.
Zijn carrière begon in 2010 met het organiseren van een dancefeest, waarbij diverse dj’s optraden voor een paar honderd man. Na een reeks van meerdere uitverkochte evenementen en deze zelfstandig te hebben georganiseerd, werd Kraakman gevraagd door de grootste hotelketen van Nederland, Fletcher Hotels om een evenemententak op te richten. Hierbij stond naast de ticketverkoop en organisatie van muziekevenementen in de hotels, ook de verkoop van arrangementen centraal. Dit betekende om gasten naast het laten genieten van een muziekoptreden, ook te laten dineren én te overnachten in hetzelfde hotel.

In 6 jaar tijd groeide dit bedrijf uit tot een team van 30 medewerkers, waarbij Hugo in ruim 40 verschillende hotels en locaties daarbuiten evenementen organiseerde en begeleidde. Op het hoogtepunt was hij jaarlijks verantwoordelijk voor de organisatie van ruim 100 muziekevenementen met artiesten zoals De Edwin Evers Band, Andre Hazes, Tino Martin, Rob de Nijs, OG3NE, Wibi Soerjadi, maar ook vele Tribute Acts, Qmusic Foute party’s en diverse eigen ontwikkelde concepten in zalen variërend van 200 tot 5000 man.

Theatertour
In de Coronaperiode, waarbij de evenementenwereld volledig stilstond, besloot hij een nieuwe stap te zetten in een andere branche, namelijk de verhuur en verkoop van partyartikelen onder de naam Sfeerbakkie. Dit bedrijf wordt nog steeds door hem met veel plezier gerund en ook hier telt weer: je hebt alleen maar met mensen te maken die zin hebben in een feestje!

Tot voor kort kreeg hij de kans een samenwerking aan te gaan met een evenementenbedrijf, die gespecialiseerd is in Elvis Tribute Acts en zo de theaterwereld te verkennen. Na meerdere van deze tribute shows mede te hebben georganiseerd, ging in 2023 een zeer succesvolle Elvis Tribute theatertour van start in maar liefst 30 van de grootste theaters van Nederland en België.

You Go Events
Na ruim 600 evenementen en concerten in feestzalen, theaters en evenementenhallen, vindt Hugo Kraakman het tijd om zijn kennis en passie voort te zetten met zijn eigen evenementenorganisatie. Met ‘You Go Events’ wil hij  iedereen laten genieten van sfeervolle, goed georganiseerde concerten en evenementen door heel Nederland!

Back To Top