Skip to content

THE BEATLES REVIVAL

BESTEL TICKETS

THE BEATLES REVIVAL

BESTEL TICKETS

LOCATIE
Poppodium PX Volendam
W.J. Tuijnstraat 15
1131 ZH Volendam

DATUM & TIJD
Vrijdag 7 maart 2025
Deuren open: 20:00 uur
Aanvang Beatles: 21:00 uur

LINE UP
Hoofdact
Beatles Revival Band, uit Tsjechië

Voor- en naprogramma:
DJ

TICKET INFO
• Zitplaatsen
• Nightclub opstelling aan tafels
• Bediend personeel tijdens show

TICKETS
• Tickets: 35,-

THE BEATLES REVIVAL
POPPODIUM PX VOLENDAM

‘World’s best Beatles Tribute band’ terug in Volendam!
The Beatles Revival is een opmerkelijke tributeband uit Tsjechië met een indrukwekkende geschiedenis van ruim dertig jaar. Hun ongeëvenaarde muzikale vakmanschap en verbazingwekkende gelijkenis met The Beatles, hebben hen wereldwijde erkenning opgeleverd. De band heeft podia over de hele wereld betoverd, van Europa tot Amerika en zelfs Azië. Ze hebben een schare toegewijde fans verzameld die genieten van hun authentieke interpretaties van de legendarische nummers van The Beatles.

Eén van hun meest gedenkwaardige optredens was tijdens de viering van de verjaardag van Queen Elizabeth, waar ze de eer hadden om voor het Britse koningshuis op te treden. Dit illustreert de buitengewone waardering voor hun muzikale talent en precisie. The Beatles Revival is niet alleen wereldwijd populair, maar ook een graag geziene gast in Nederland, waar ze jaarlijks met veel plezier optredens verzorgen. Deze ‘World’s best Beatles Tribute band’ staat zelfs mei 2024 met een eigen show in Ahoy Rotterdam! 

Lees verder

Dus, als u een liefhebber bent van de tijdloze muziek van The Beatles en wilt genieten van een onvergetelijke avond vol hits zoals “Hey Jude,” “Let It Be,” “Twist and Shout,” “Yesterday,” “Come Together,” “A Hard Day’s Night,” en nog veel meer, nodigen we u van harte uit om met ons mee te zingen en te genieten van de magie van The Beatles Revival.

Bestel nu uw tickets voor een gegarandeerd nostalgisch gezellige avond in Volendam en leg uzelf extra in de watten m.b.t. de nightclub opstelling waarbij u tijdens het concert ook nog heerlijk kunt genieten van uw favoriete drankje of bestel een heerlijk hapje.

TBR2
Back To Top