Skip to content

QMUSIC THE PARTY!

BESTEL TICKETS

QMUSIC THE PARTY!

BESTEL TICKETS

EVENEMENT
QMusic The Party! 4 uur Faut

LOCATIE
Hotel Heer Hugo
Gildestraat 2, 1704 AG Heerhugowaard
Nederland

DATUM & TIJD
Vrijdag 20 september 2024
Inloop diner: 18:00 uur
Deuren open: 20:30 uur

LINE UP
De 2 waanzinnige DJ’s van QMusic nemen je avondvullend mee naar alle guilty pleasures!

TICKET INFO
• Gratis Parkeren
• 18+

TICKETS
Early Bird Tickets:

• Entreeticket: 19,- p.p.
• Groepsticket: 17,50 p.p.

Ticket met diner
• Entreeticket
• Diner ‘onbeperkt’ in restaurant Gewoon Lekker
50,- p.p.

2-Daags arrangement
(o.b.v. 2 pers reservering):
• Entreeticket
• Diner ‘onbeperkt’ in restaurant Gewoon Lekker
• Overnachting in Hotel Heer Hugo
• Ontbijt
125,- p.p.

QMusic The Party!
HOTEL HEER HUGO – HEERHUGOWAARD

QMUSIC the Party komt dit jaar terug naar Heerhugowaard!

Party Animals! Verzamel alle feestbeesten, oefen vast je allerfoutste dansmoves want de Qmusic the Party 4 uur FOUT komt, na het grote eerste succes, terug in Heerhugowaard!

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr!! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party. 4 uur lang flink over de top met hits die nog net zo vast in je geheugen staan! Schreeuw ‘I gotta know right now’ in het paradijs bij je dashboardlichtje en ga boom, boom, boom, boom over de dansvloer met een echte Vengaboy. Zie alle kleuren van de regenboog met DJ Paul Elstak en vlieg weer eens mee met die andere Paul. ‘Vertel de Spice Girls ‘what you really really want’ en de Backstreet Boys op welke manier.’ De DJ’s van Qmusic  trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures.  En jij geniet je stiekem helemaal suf in je met veren uitgedoste glitterjurk, je roze rokkostuum of je… nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in want het thema is: FEESTBEESTEN!

Lees verder

Gegarandeerd de FOUTSTE party van Nederland zoals het al jarenlang bekend staat dus trek je legendarische (f)outfit uit de kast, schraap je keel om mee te blèren met de allerfoutste hits en betreed Hotel Heer Hugo!

Dus voor alle Foute Party liefhebbers, bestel je tickets voor een avondvullend en gegarandeerd gezellig foute avond in Heerhugowaard of leg jezelf extra in de watten met de mogelijkheid om in dezelfde locatie een goede bodem te leggen met een heerlijk diner in ‘Restaurant Gewoon Lekker’ of ga helemaal ‘all the way’ met een 2-Daags Arrangement inclusief overnachting, ticket, het ‘onbeperkt proeven’ diner en uitgebreid ontbijt zodat je na afloop ook nog rollend je bed in kan gaan!

TICKETS

MEER EVENEMENTEN VAN YOU GO EVENTS

Back To Top