Skip to content

BEE GEES FOREVER

BESTEL TICKETS

BEATLES REVIVAL BAND

BESTEL TICKETS

LOCATIE
Poppodium PX Volendam
W.J. Tuijnstraat 15
1131 ZH Volendam

LOCATIE
Poppodium PX Volendam
W.J. Tuijnstraat 15
1131 ZH Volendam

DATUM & TIJD
Zondag 24 november 2024
Deuren open: 14:00 uur
Aanvang show: 15:00 uur

LINE UP
Hoofdact
Bee Gees Forever

Voor- en naprogramma
DJ

TICKET INFO
• Staanplaatsen

TICKETS
• Tickets: 35,-

BEE GEES FOREVER
POPPODIUM PX VOLENDAM

Bee Gees Forever komt naar Volendam!
Na hun glansrijke overwinning in het SBS 6-programma The Tribute: Battle of The Bands, waar wekelijks meer dan 2 miljoen mensen naar keken, is Bee Gees Forever klaar om Volendam op zondagmiddag 24 november te laten swingen op de grootste discohits!

“Bee Gees Forever” is dé Nederlandse tributeband die een hartverwarmend eerbetoon brengt aan deze legendarische muzikale familie. Het getalenteerde gezelschap van muzikanten weet het publiek telkens opnieuw te betoveren met hun passie voor de Bee Gees en hun muzikale vakmanschap.

Geniet van meesterlijke harmonieën en herbeleef de tijdloze hits van de Bee Gees, waaronder “Stayin’ Alive,” “How Deep Is Your Love,” en vele andere. Met karakteristieke stemmen brengen ze de geest van de Gibb-broers tot leven, waardoor het lijkt alsof de Bee Gees zelf weer op het podium staan. Deze band heeft een welverdiende reputatie opgebouwd als een van de meest indrukwekkende tributebands in Nederland en daarbuiten. Hun optredens zijn een feest van herkenning voor fans van alle leeftijden.

Let op:
De tickets zijn staanplaatsen. Er zijn geen zitplaatsen aanwezig voor dit evenement.

Back To Top