Skip to content

THE BEST ABBA TRIBUTE

BESTEL TICKETS

THE BEST ABBA TRIBUTE

BESTEL TICKETS

EVENEMENT
The Best Abba Tribute

LOCATIE
De Koningshof Party & Events
Staartweg 20, Urk
Nederland

DATUM & TIJD
Zaterdag 2 november
Inloop diner: 18.00 uur
Deuren open: 20:30 uur
Start ABBA: 21:45 uur

LINE UP
Voor- en naprogramma
‘Disco King’ DJ Christo

Hoofdact
The Best ABBA Tribute

TICKET INFO
• Staanplaatsen
• 18+
• 18- o.b.v. een volwassenen
• Gratis Parkeren

TICKETS
• Early Bird Ticket: 22,50

• Ticket + Tapasdiner 62,50
Vooraf heerlijk dineren met een zeer uitgebreid tapas diner in het restaurant van De Koningshof!

THE BEST ABBA TRIBUTE
DE KONINGSHOF – URK

De Koningshof ontvangt The Best ABBA Tribute
Zaterdag 2 november zal De Koningshof worden omgetoverd tot één groot disco-paleis! Op veler verzoek komt The Best ABBA Tribute op Urk!
Wie herinnert zich niet de klassiekers als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma Mia” en “Voulez Vous”. ABBA is een van de succesvolste bands ter wereld met meer dan 200 miljoen verkochte albums (en ruim 370 miljoen platen in totaal).

The Best ABBA Tribute
Met twee top-vocale zangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Natuurlijk treden zij op in kleding uit de jaren 70 en dragen zij zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg. Tevens is The Best ABBA Tribute uitgeroepen tot één van de beste ABBA Tribute bands ter wereld!

‘Disco King’ DJ Christo warmt het publiek op en zorgt voor een onvergetelijke afterparty, zodat het feest nog even door kan gaan!

Lees verder

Dus voor alle ABBA liefhebbers, ‘Take a chance on this’ en bestel binnenkort je tickets voor een avondvullend en gegarandeerd gezellige avond op Urk. Of leg jezelf extra in de watten met de mogelijkheid om vooraf in De Koningshof een heerlijk tapas-diner erbij aan te schaffen. ‘The Winner Takes It All’.

TICKETS

Back To Top